KOULUTUS JOKA AVASI SIELUANI ELÄMÄLLE / sisältää ALE-koodin

"Voimaannu omaksi itseksesi, upean prosessin ja elävöittävän koulutuksen myötä.

Matka kohti omaa sisintäsi ja aitoa tehtävääsi."

rentoutusohjaaja.jpg
bakasana.jpg

Vuonna 2017 kävin meditaatio- ja rentoutusohjaajan koulutuksen HALIn perustajan Jonnan johdattelemana. En tarkalleen tiennyt mihin astuisin, kun lähdin tälle polulle, mutta jokin minua sille vahvasti veti. Kaikista vastoinkäymisistä ja silloisesta elämäntilanteestani huolimatta, tämä matka antoi minulle niin paljon enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitellakaan.

Koulutus oli kokonaisuudessaan huikea matka, erityisesti omaan sisimpääni. Se opetti minua pysähtymään entistä paremmin oman itseni äärelle. Antoi minulle työkaluja niin omaan arkeeni kuin työhönikin. Opetti minulle läsnäoloa ja rohkeutta kuunnella omaa sisintäni. Kannusti minua luottamaan itseeni ja omiin unelmiini. Avasi sydäntäni ja ravisutteli sieluani, lempeästi mutta varmoin ottein. Puhdisti sisältäni niin paljon turhaa taakkaa, ja täytti tyhjyyden aivan uudenlaisella energialla.

Kävin koulutuksen lähiopintoina, mutta jälleen helmikuussa 2020 tämä samainen elämääni mullistanut koulutus alkaa myös 3 kuukauden verkko-opintoina. Koulutus tapahtuu kokonaisuudessaan netin välityksellä, mikä mahdollistaa omaan tahtiin opiskelun mistä tahansa käsin. Etäkoulutukseen sisältyy runsaasti omaa harjoitusta ja tehtäviä. Halutessaan pääsee jakamaan ajatuksiaan myös muiden kurssilaisten kanssa salaisessa Facebook-ryhmässä. Olin itse tämän kesän ryhmässä mukana tukemassa, auttamassa ja jakamassa kokemuksia, ja seuraavassa helmikuussa alkavassa koulutuksessa toimin ensisijaisena vetäjänä.

Kenelle tämä koulutus sopii? Jos minulta kysytään, niin vastaisin, että koulutus tekisi hyvää ihan jokaiselle! Etenkin, jos on kiinnostunut oman elämän tasapainottamisesta ja kehittämisestä. Koulutus sopii mielestäni loistavasti myös heille, joilla ei välttämättä ole tavoitteenaan ohjata omia rentoutustunteja, sillä se antaa niin paljon eväitä myös omaan henkiseen kehitykseen ja omannäköisen arjen luomiseen. Vaikka ei siis ikinä tulisi ohjaamaan yhtäkään rentoutustuntia, voin taata, ettei koulutus mene hukkaan. Ainoa asia, mitä koulutukseen osallistujalta vaaditaan, on sitoutuminen omaan henkiseen harjoitukseen, sillä se on kaiken perusta. Tyhjästä maljasta ei voi jakaa myöskään muille, joten oma kuppi on ensin täytettävä. Joskus oma malja on hajotettava täysin ja rakennettava uudelleen alusta alkaen. Tähänkin koulutuksesta saa todella hyviä eväitä.

Koulutuksen luoja Jonna Molin on todella huikea sielu. Hän on läsnäolevin ja rennoin ihminen jonka olen tavannut. Hänestä huokuu sydämellisyys, aito välittäminen ja lämpö, jotka välittyvät täydellisesti myös kirjoitettuun tekstiin. Jonna kokee elämäntehtäväkseen auttaa ihmisiä henkisellä tasolla jaksamaan paremmin, kasvamaan henkisesti sekä inspiroitumaan omasta elämästään. Jonna kannattelee jokaista sielua tämän koulutuksen aikana hellävaraisesti ravistellen ja samalla tilaa antaen. Hän rohkaisee jokaista löytämään oman totuutensa, kulkemaan omaa polkuaan ja luottamaan omaan sisäiseen ääneensä.

tasapaino.jpg

MITÄ KOULUTUS PITÄÄ SISÄLLÄÄN?

 • Oma henkinen harjoitus.

 • Pranayama, mantrat ja mudrat.

 • Meditaation, rentoutuksen ja visualisaation ohjaus sekä toimivan ohjauksen suunnittelu.

 • Mindfulness- ja NLP-harjoitusten tiedostaminen ja niiden hyödyntäminen ohjauksessa.

 • Keskushermostoa rauhoittavat asanat ja kehoa vapauttava liike apuna rentoutukseen laskeutuessa.

 • Energioiden, auran ja chakrojen toiminnan tiedostaminen sekä ohjauksen kanavointi.

 • Ohjaustaidot, äänenkäyttö ja vuorovaikutus ohjaustilanteessa.

 • Yksilö- ja ryhmäohjaus, asiakaskohtaaminen sekä palvelun tuotteistaminen.

 • Ohjaustaitojen vahvat ja toimivat perusteet.

 • Ja niin paljon muuta!


MITÄ LUULTAVASTI TULET OPPIMAAN JA OIVALTAMAAN?

 • Miten meditaatio ja ohjattu rentoutus eroavat toisistaan, ja kuinka opit yhdistämään niitä?

 • Meditaation monet erilaiset tavat ja mahdollisuudet.

 • Minkälainen harjoitus toimii juuri sinulle parhaiten missäkin hetkessä?

 • Oman mielen suuremman kapasiteetin hyödyntäminen niin omassa harjoituksessa, elämässä kuin ohjauksessakin.

 • Pääset avaamaan sydäntäsi ja voimistamaan omaa intuitiotasi upealla tavalla.

 • Opit elämäntaitoja ja elämänhallintaa.

 • Opit vapauttamaan omia syvimpiä esteitä oman onnesi ja henkisen kasvusi tieltä sekä auttamaan myös muita näiden asioiden äärellä.

 • Koulutus tukee sinua kohti aidointa potentiaaliasi, tietoisuuden laajenemista sekä oman elämäsi selkiytymistä ja kirkastumista.

 • Opit hallitsemaan stressiä ja haastavia tilanteita.

 • Opit kuinka voit päästä jännityksestä eroon ja mikä kaikki siihen voi vaikuttaa (omalta osaltani tästä oli todella paljon apua).


HINTA JA ALE-KOODI

Koulutuksen hinta kokonaisuudessaan on 480€. Koodilla SUSANNAMARIA saat hinnasta pois 30€, jos maksat koulutuksen kokonaisuudessaan 30.11.2019 mennessä. Löydät kaiken tarvittavan tiedon ja osallistumislinkin täältä. Jos sinulla nousee mitä tahansa kysyttävää koulutukseen liittyen, voit laittaa viestiä info(at)halistyle.com.

happy_lifestyle_hali.jpg

Magic & Moonlight

susanna_maria