VAATEVALLANKUMOUSVIIKON PÄÄTÖS

*kaupallinen yhteistyö: Vähänkäytetty.fi

nettikirppis.jpg

Vaatevallankumousviikko alkaa olla paketissa. Itselleni kyseinen kampanja on ollut lähellä sydäntä jo vuosien ajan ja onkin ollut hienoa panostaa siihen blogin puolella taas koko viikon ajan. Kiertotalouden puolesta liputtaa mielellään. Kestävimpiä vaatteita ovat ne jotka ovat jo olemassa. Tämä pätee tietenkin kaikkeen muuhunkin materiaan.

Kävin tänään pitkästä aikaa kiertelemässä kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia. Mukaan tarttui vain muutama harkittu juttu, joiden hankkimista olen suunnitellut ja jotka ovat todella tarpeellisia. Tulin iloiseksi, että löysin haluamani kierrätettynä, vaikka uutenakaan en kyseisistä tavaroista olisi joutunut kovin paljoa enempää pulittamaan.

Kuitenkin kierrellessäni hyllyvälejä havahduin jälleen kerran siihen, kuinka paljon meillä on tavaraa. Isot hallit täynnä ihmisten ylimääräistä roinaa, joista halutaan eroon. On tietenkin vastuullista kierrättää, mutta kaikkein vastuullisinta on harkita jo alun alkaen, tarvitseeko tosiaan sitä mitä ostaa. Tässä meillä kaikilla on varmasti vielä harjoittelemista, minulla ainakin.

nettikirpputori.jpg

VAATEVALLANKUMOUS / KIRPPARIASU 7

Neuletakki (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: Esmara)

Paitis (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: Pull & Bear)

Housut (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: Bik Bok)

Tuubihuivi (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: tuntematon)

Koko viikon asut löytyvät näiden linkkien takaa: maanantai / tiistai / keskiviikko / torstai / perjantai / lauantai

ALE-koodi on voimassa vielä muutaman päivän (30.4.2019 saakka). Koodilla VAATEVALLANKUMOUS saa Vähänkäytetty.fi nettikirppikseltä ilmaisen toimituksen tilatessa vähintään 5 tuotetta.

vahankaytetty.jpg
vaatevallankumous.jpg
vastuullinen_pukeutuminen.jpg

Kiitos kun olet ollut mukanani tämän tärkeän viikon ajan ❤

Magic & Moonlight

susanna_maria

*postaus sisältää affiliate-linkkejä.