VAATEVALLANKUMOUS / KIRPPARIASU VOL. 3

*kaupallinen yhteistyö: Vähänkäytetty.fi

vaatevallankumous.jpg

Tänään 24.4. tulee kuluneeksi 6 vuotta siitä, kun Rana Plazan tehdasrakennus romahti Bangladeshissa. Traagisessa romahduksessa menehtyi yli 1130 ihmistä ja yli 2000 henkeä loukkaantui. Tehtaan työntekijät olivat havainneet halkeamia rakennuksessa ja huomauttaneet niistä, kieltäytyneet myös menemästä enää rakennukseen. Silti heidät pakotettiin töihin. Meillä länsimaalaisilla oli ilmeisesti niin kiire saada uutta päällepantavaa, ettei ihmishengilläkään ollut merkitystä.

Rana Plazan surullinen onnettomuus olisi ollut täysin estettävissä. On meidän kaikkien yhteinen tehtävä ja velvollisuus varmistaa, ettei vastaavaa enää koskaan pääse tapahtumaan. Vaatevallankumousviikolla pidämme meteliä läpinäkyvän ja vastuullisen tuotannon puolesta. Siksi tänään on tärkeämpää kuin koskaan TEHDÄ JOTAIN asian eteen.

Muistathan, että kestävintä on käyttää jo omistamamme vaatteet loppuun ja suosia kiertotaloutta. Ja kun hankimme uutta, on tärkeää varmistaa, että yritys toimii vastuullisesti ja koko tuotantoketju noudattaa läpinäkyvyyttä.

vahankaytetty.jpg

VAATEVALLANKUMOUS / KIRPPARIASU 3

Hattu (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: H&M)

Neuletakki (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: Amisu)

Culottes-housut (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: Zara)

Laukku (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: H&M)

ALE-KOODI

Koodilla VAATEVALLANKUMOUS saat Vähänkäytetty.fi:stä ilmaisen toimituksen, kun tilaat vähintään 5 tuotetta. Koodi on voimassa 30.4.2019 saakka.

fashion_revolution.jpg

Magic & Moonlight

susanna_maria

*postaus sisältää affiliate-linkkejä.