VAATEVALLANKUMOUS / OOTD + ALE-KOODI

*kaupallinen yhteistyö: Vähänkäytetty.fi

Vaatevallankumousviikon toinen päivä ja toinen asukokonaisuus Vähänkäytetty.fi:stä vuosien varrella hankkimillani vaatteilla. Jos eilinen postaus meni sinulta ohi, käy lukemassa se täältä, niin pääset jyvälle mistä on kyse.

vahankaytetty.jpg

KESTÄVIMPIÄ VAATTEITA OVAT NE, JOTKA JO OMISTAMME.

Huivi (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: tuntematon)

Mekko (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: Gina Tricot)

Farkkutakki (Vähänkäytetty.fi, alkuperä: H&M)

Me Vähänkäytetty.fi:n kanssa halusimme tarjota teille lukijoille ALE-koodin Vaatevallankumouksen kunniaksi; tilatessasi vähintään 5 tuotetta Vähänkäytetty.fi:stä, saat ilmaisen toimituksen koodilla VAATEVALLANKUMOUS. Etu on voimassa 30.4.2019 saakka.

vaatevallankumous.jpg
nettikirppis.JPG

Magic & Moonlight

susanna_maria

*postaus sisältää affiliate-linkkejä.