Anna tähtien johdattaa sinut menestykseen

334 sivua tähtipölyä, kuun kiertoa ja planeettojen asentoja. Helena Biehlin matkassa pääsee kutkuttavalle reissulle avaruuden maagisiin energioihin.

helena_biehl.jpg

 

Anna tähtien johdattaa sinut menestykseen on nykypäivän astrologian käsikirja kaikille, jotka haluavat saada elämästään enemmän irti. Kirja kertoo, kuinka tähtimerkit vaikuttavat arkeemme ja työelämäämme, mitkä taivaankappaleet antavat potkua työuralle ja milloin tähtien mukaan on oikea tai väärä aika ottaa seuraava, iso askel.

Ei tule varmaan yllätyksenä että olen äärimmäisen kiinnostunut kuusta ja sen vaikutuksesta maapalloon sekä meihin ihmisiin. Viime vuosina olen kiinnostunut myös yhä enemmän muista taivaankappaleista ja siitä, miten ne saattavat vaikuttaa meidän elämäämme yllättävälläkin tavalla. 

Pidän astrologiaa kuitenkin melko vaikeana aiheena ymmärtää, sillä se on niin laaja kokonaisuus. Olisikin huippua päästä joskus ammattilaisen luo kuulemaan omasta astrologisesta kartastaan. Biehlin kirja on kuitenkin hyvin selkeälukuinen ja aiheesta on kerrottu niin, että maallikkokin ymmärtää. Siihen on myös helppo palata uudelleen ja uudelleen ja löytää se tieto, jota juuri siinä hetkessä tarvitsee. 

Selvitin kirjan vinkkien avulla esimerkiksi nousevan merkkini, joka on muuten oinas. Tähtimerkiltäni (yleensä arjessa horoskooppimerkeistä puhuttaessa puhutaan aina nimenomaan tähtimerkeistä) olen vaaka. Sain paljon ymmärrystä omaan käyttäytymiseeni, kun selvitin myös nousevan merkkini. Nousevan merkin voi selvittää esimerkiksi täällä

helena_biehl_2.jpg

Biehlin kirja kertoo, miten voi parhaiten hyödyntää uudenkuun voimaa, Marsin aloitekykyä ja auringon voimakkaita energioita. Mitä voi odottaa kun Saturnus ohittaa tähtimerkit? Mitä kannattaa vältellä, kun Merkurius perääntyy?

Kirjasta selviää, että juuri nyt on menossa Merkuriuksen perääntymisjakso, joka kestää vielä 19. elokuuta saakka. Nyt kannattaisi välttää esimerkiksi uusien sopimusten tekemistä ja uuden työn etsimistä sekä valmistautua äkillisiin muutoksiin suunnitelmissa. Sen sijaan kannattaa panostaa aiempiin, jo aloitettuihin projekteihin ja hioa niitä. 

Kauniisiin, avaruudellisiin kansiin painettu kirja sisältää maagisen ajoituksen johdannon ja 9 lukua, jotka käsittelevät astrologiaa yleisesti, aurinkoa ja vuotuisia huippuja eri elämänalueilla, uuden kuun taikaa, kommunikaatioplaneetta Merkuriusta, toiminnan planeettaa Marsia, Jupiterin ja Venuksen siunauksia, henkilökohtaista valmentajaamme Saturnusta, menestystekniikoita ja kirjoja ja nettisivustoja, jotka Biehl on kokenut hyödyllisiksi omassa elämässään. Lopusta löytyy myös pieni lista erikoisemmista sanoista, joille on annettu lyhyet selitykset. Monen luvun lopusta löytyy listaus erilaisista taivaankappaleiden ajankohdista, joista on helppo tarkastella missä mennään juuri nyt. Esimerkiksi uudenkuun ajankohdat vuosina 2016-2020, Merkuriuksen perääntymisjaksot vuosina 2016-2020, Marsin jaksot eri merkeissä 2016-2020 ja Saturnuksen vaikutus tähtimerkkeihin aina vuoteen 2047 saakka.

astrologia.jpg
anna_tahtien_johdattaa_sinut_menestykseen.jpg

Ajattele, jos kertoisin sinulle, että jokainen kuukausi ja jokainen vuosi antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa alusta eri elämänalueilla, kuten työssä, rakkaudessa, perhe- ja arkielämässä? Ja ajattele, jos kertoisin sitten, että on olemassa yksinkertainen malli, jonka avulla voit nauttia siitä mahdollisuudesta täysin siemauksin? 
- Helena Biehl
 

Kirjan löydät esimerkiksi Adlibrikselta, pokkariversion täältä ja kovakantisen täältä

 

Magic & Moonlight

susanna_maria

*kirja saatu kustantajalta.
*postaus sisältää affiliate-linkkejä.