Sun and Snow

february

Helmikuu. Auringonsäteet ja valo tulvivat sisään ikkunoista, paljastaen kaiken pölyn ja lian. Ei haittaa, niiden oli aikakin paljastua, jotta ne voi siivota pois. On aika siivota pois, aika puhdistautua, kaikesta mikä ei enää palvele. 

Helmikuu. Täynnä töitä, yin joogaa, tarkoituksellista yksinoloa. Liikaa koneella työskentelyä, liian vähän kohtaamisia ihmisten kanssa. Liikaa pikaruokaa ja kofeiinia, liian vähän puhdasta ravintoa. Itsensä tutkimista, uuden oppimista. Uuden suunnittelemista ja toteuttamista. Uusia alkuja, uusia polkuja. 


February. Sun and light floods in through the windows, revealing all the dust and dirt. Doesn't matter. They were about to be revealed so they can be cleaned off. It's time to clean up, get rid of all dirt, all that doesn't serve me anymore. 

February. Full of work, yin yoga, deliberate alone-time. Too much work with the laptop, too little meetings with real people. Too much fast food and caffeine, too little pure nutrition. Exploring my inner world, learning new. Planning new, accomplish them.  New beginnings, new paths. 

 

Magic & Moonlight

logo