YSTÄVÄNPÄIVÄARVONTA

Ihanaa ystävänpäivän iltaa juuri sinulle 💖

Uusien sivujeni kunniaksi halusin järjestää jotain spesiaalia. Ja aikamoisen ystävänpäiväyllätyksen sainkin aikaan! Olkaa hyvät, tässä teille arvonta jossa mukana on yhteensä 13 ihanaa yritystä ja yli 300€ arvoinen palkintopaketti, joka sisältää 20 eri tuotetta plus muutaman lahjakortin. 

arvonta_2.jpg
arvonta.jpg

Palkintopaketti:

 

Uoga Uoga Lip & Cheek -voidemainen puna, sävy apricot (from Greenlips Beauty). Tämä voidemainen puna soveltuu sekä huulille että poskille. Valitsin pakettiin saman sävyn joka löytyy omasta kaapistanikin, 602 apricot. Sävy on kivan neutraali olematta silti tylsä ja se sopii täydellisesti varsinkin lähestyvään kevääseen. 

Kuu -korvikset (from Pinjapuu). Eettisesti ja ekologisesti kotimaassa valmistetut korvakorut, joissa aiheena oma lempparini; maaginen kuu. Kyseiset korvikset ovat koristaneet omia korvalehtiäni ahkerasti jo hyvän tovin, ja löytyypä kaapistani myös merkin muita koruja ja asusteita. Useimmat PinjaPuun tuotteet saavat inspiraationsa luonnon kauneudesta ja luontoa arvostetaan myös tuotteiden valmistus- ja pakkausvaiheissa. 


Frantsila eteerinen öljy - frankinsensi (from Frantsila). Frankinsensi on eteerisistä öljyistä ehdottomasti oma lempparini. Käytän sitä päivittäin mm. ihonhoidossa. Frankinsensi nostattaa mielialaa, lievittää stressiä, vahvistaa keskittymiskykyä, edistää henkistä tasapainoa, parantaa luovuutta sekä hoitaa ihoa. 


Frantsila eteerinen öljy - eukalyptus (from Kuukorento). Eukalyptus virkistää ja rentouttaa, lievittää hengitystieoireita sekä tukkoisuutta, toimii antiseptisena aineena sekä raikastaa tehokkaasti huoneilmaa. 


Tuoksulyhty (from Kuukorento). Tuoksulyhdyssä voit haihduttaa eteerisiä öljyjä huoneilmaan ja nauttia ihanista tuoksuista. Lisäksi tämä turkoosi tuoksulyhty toimii myös kauniina sisustuselementtinä.


Kombo -kukkaro (from Klo Design). Klo Design on ehdottomasti yksi omista suosikeistani mitä tulee kotimaisiin asusteisiin. Tämä kyseinen Kombo -kukkaro onkin ollut käytössäni jo muutaman vuoden ajan, lisäksi itseltäni löytyy myös merkin reppu sekä kosmetiikkapussi, kaikki täyden kympin tuotteita! Tämän kukkaron materiaali on vahvaa puuvillamarkiisia, jonka voi pestä koneessa 40 asteessa. Kangas on painettu käsin Turussa. Klo Design yrityksenä toivoo, että tuotteita käytettäisiin mahdollisimman paljon ja mahdollisimman pitkän aikaa, joten tuotteet ovat suunniteltu tältä pohjalta, kestämään kulutusta. Tämä on superhieno ja kunnioitettava periaate, maailmassa jossa useimmat yritykset toivovat, että ihmiset unohtaisivat nopeasti ostamansa, jotta he hankkisivat koko ajan uutta tavaraa, lisää ja lisää.

 
Dabba -matkapakkaus; Power from the Forest
(from Biodelly). Tämä matkapakkaus sisältää 3 erilaista Dabban kukkaisvettä 50ml pulloissa; kanerva, koivunlehti sekä vadelmanlehti. Näitä voi suihkutella kasvoille pitkin päivää ja hemmotella samalla aistejaan ihanilla tuoksuilla. 


Pukka Blackcurrant Beauty ja Supreme Matcha Green -teet (from Makrobios). Luomulaatuinen mustaherukka kauneustee auttaa sisäistä ja ulkoista kauneuttasi puhkeamaan kukkaan. Supreme Matcha Green taas auttaa sinua silloin, kun supervoimasi ovat ehtymässä. 


GetRaw Raspberry & Almond ja Licorice & Almond -patukat (from Makrobios). Nämä 100% luonnollisista raaka-aineista valmistetut raakapatukat on helppo napata mukaan vaikka kiireisen päivän välipalaksi. 


Benjamissimo White Matcha Lemon -suklaalevy (from Makrobios). Vegaaninen ja luomulaatuinen herkku. 


Zuii Organic Lip and Cheek Créme (from Miraz). Timanttinen puna sekä huulille että poskille. Tämäkin sävy (Pan) löytyy myös omasta kaapistani, ja vaikka valintahetkellä en ollut täysin varma, tulisinko käyttämään näin näyttävää sävyä kovin usein, on se osoittautunutkin oikeaksi jokapaikan punaksi! Täydellinen tuote myös reissuun, kun yksi purkki soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. 


Terranova D-vitamiini ja sinkki (from Terranova). Terranovan vitamiinit ja lisäravinteet ovat olleet omassa päivittäisessä käytössäni jo vuosia. Pidän tuotteista monestakin syystä, esimerkiksi siksi että jokainen tuote on 100% lisäaineeton (ei siis täyte-, säilöntä- ja sidosaineita kuten monissa vastaavissa tuotteissa), tuotteissa käytetään luomulaatuisia kasveja ja yrttejä aina kun mahdollista, ne ovat kasviperäisiä ja pakattu lasipurkkeihin, jotka säilyttävät sisällön tuoreena ja jotka on helppo kierrättää tai jatkokäyttää kun sen aika tulee ja muutenkin yritys toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Arvontapaketista löytyy siis Terranovan sinkki sekä D3-vitamiini (50 ug). 


BYBI Lip Scrub ja Lip Balm (from Twistbe). BYBIN tuotteista minulla ei valitettavasti ole omakohtaista kokemusta, mutta pelkästään pakkausten perusteella voisin melkein syödä nämä, niin söpöjä! Palkintopaketista löytyy siis mansikan ja kanelin tuoksuinen huulikuorinta sekä  piparmintulla ja veriappelsiinilla tehostettu huulivoide.


Jarmo Liukkonen - Psyykkinen Vahvuus (from PS-Kustannus). Tälle viime vuonna julkaistulle kirjalle annan lämpimät omakohtaiset suositukseni. Kirjan avulla voit kehittää psyykkisiä taitoja mielenkiintoisen harjoittelun avulla.


+
Lahjakortti Adlibrikselle, arvo 30€
Lahjakortti Raakatorille, arvo 20€


 

arvonta_3.jpg
arvonta_4.jpg
arvonta_5.jpg

Arvontaan pääset osallistumaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä sinulle ystävyydessä on kaikkein tärkeintä? Muistathan kommentoinnin yhteydessä jättää oikean sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut mahdollisen voiton osuessa kohdallesi. Osallistumisaikaa on helmikuun loppuun saakka (28.2.2018). Maaliskuun alussa joku onnellinen voittaa siis paketin itselleen. Muistathan vinkata myös parhaille ystävillesi arvonnasta, ehkä pääsette yhdessä jakamaan voittopaketin sisällön.

 

 

Magic & Moonlight

 

logo